Welkom bij Eigen Koers Hoogvliet

Eigen Koers Hoogvliet bestaat sinds dit jaar en zijn er voor u, de bewoner van Hoogvliet. Wij verzorgen het welzijnswerk in de deelgemeente Hoogvliet. Vanaf 22 april 2013 voeren we ook alle Huishoudelijke Verzorging uit. U kunt bij ons terecht om u te laten ondersteunen bij het oplossen van problemen in uw dagelijks leven. Wij gaan daarbij er van uit  dat  u zelf verantwoordelijk blijft voor uw probleem. Waar nodig  zorgen wij voor vrijwillige en/of professionele ondersteuning.

Team

 

De buurtmakelaars en de maatschappelijk werkers gaan samen met u onderzoeken wat de beste oplossing is voor de zaken waar u hulp bij nodig heeft. Er zijn in Hoogvliet drie plaatsen waar wij onze werkplek hebben. De Humanitasflat aan de Othelloweg, de Meeuwenhof in de Alverstraat en in de plint  van de Klaasje Zevensterstraat.  Verder kunt u ons vinden op straat in de wijken en zijn we veel op huisbezoek.

Binnen Eigen Koers Hoogvliet   werken zes organisaties samen om de Hoogvlietse bewoners zo goed mogelijk te ondersteunen. Dit zijn Humanitas, Stichting Welzijn Hoogvliet/Blik,  Pameijer, Flexus-Jeugdplein, Argos-Zorggroep en DOCK. Wij zijn bekende gezichten in Hoogvliet omdat wij allen hier al jaren werken. We zorgen dat u met vragen op het gebied van welzijn, zorg en participatie een partner tegenkomt die met u meedenkt en indien nodig hulp biedt. Wij werken daarbij nauw samen met de Vraagwijzer van de deelgemeente Hoogvliet.

Als u contact boven aan de pagina aanklikt  ziet u de gegevens van de medewerkers. 

Het algemene nummer voor meer informatie is : 010-2961183 of 010-2951888