Welkom bij Eigen Koers Hoogvliet

Eigen Koers Hoogvliet is sinds januari 2013 de uitvoerende organisatie voor Zorg en Welzijn en zijn er voor u, de bewoner van Hoogvliet. Wij verzorgen het welzijnswerk in Hoogvliet. U kunt bij ons terecht om u te laten ondersteunen bij het oplossen van problemen in uw dagelijks leven. Wij gaan daarbij er van uit  dat  u zelf verantwoordelijk blijft voor uw probleem. Waar nodig  zorgen wij voor vrijwillige en/of professionele ondersteuning.

Team

 

De buurtmakelaars en/of de maatschappelijk werkers gaan samen met u onderzoeken wat de beste oplossing is voor de zaken waar u hulp bij nodig heeft. Vanaf januari 2015 zijn wij gevestigd in Buurtcentrum (LCC) de Zevensprong. Verder kunt u ons vinden op straat in de wijken en zijn we veel op huisbezoek.

Binnen Eigen Koers Hoogvliet werken zes organisaties samen om de Hoogvlietse bewoners zo goed mogelijk te ondersteunen. Dit zijn Humanitas, Stichting Welzijn Hoogvliet/Zorg voor Welzijn,  Pameijer, Flexus-Jeugdplein, Argos-Zorggroep en DOCK. Wij zijn bekende gezichten in Hoogvliet omdat wij allen hier al jaren werken. We zorgen dat u met vragen op het gebied van welzijn, zorg en participatie een partner tegenkomt die met u meedenkt en indien nodig hulp biedt. Wij werken daarbij nauw samen met de Vraagwijzer en het Wijkteam Hoogvliet.

Als u contact boven aan de pagina aanklikt  ziet u de gegevens van de medewerkers. 

Het algemene nummer voor meer informatie is : 010-8208873